Veilige internetomgeving

Onze shop is beveiligd met een SSL certificaat waardoor login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, kredietkaart'nummers en persoonsgegevens veilig zijn. Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

Betalingsmethode Paypal

PayPal geeft je een extra vorm van bescherming bij het betalen door je privégegevens ook daadwerkelijk privé te houden. De ontvanger van je geld krijgt je bank- of kredietkaartgegevens niet te zien. En omdat je gegevens veilig zijn opgeslagen, hoef je deze ook nergens - online of openbaar - in te voeren. Daarnaast scannen PayPal's geavanceerde fraudepreventietechnologieën je transacties continu op verdachte activiteiten. Bovendien zijn naast je gegevens ook je aankopen beschermd door PayPal Aankoopbescherming.

Betalingen via Mollie

Mollie voldoet aan alle richtsnoeren voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit en zijn volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd. Alle data die zij verwerken, wordt gegarandeerd opgeslagen op servers die staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van hun gespecialiseerde NOC-team.