De Gaffelbox Omdat lunchen lekker en gezond kan zijn

gaffelbox-4-icon.svg

Lekvrije aparte vakjes

Onze Gaffelbox is een bento lunchbox (brooddoos met vakjes) waar je de traditionele boterhammen makkelijk kunt combineren met bvb een stukje fruit, yoghurt, groenten of appelmoes. De inhoud van de verschillende compartimenten blijft door het uniek deksel van elkaar gescheiden. Elk compartiment is individueel en lekvrij afgesloten. Zo blijft de lunch lekker en aantrekkelijk.

family.svg

Voor klein en groot

Kies tussen een Gaffelbox met 4 of met 6 vakjes. De grootte van de Gaffelbox is dezelfde. Afhankelijk van de lunch die je wenst mee te geven/nemen, kan je de producten verspreiden over 4 of 6 compartimenten. Het centrale ronde vakje in elke Gaffelbox is bedoeld om een dipsaus of wat nootjes (iets kleins) mee te nemen. Kinderhandjes kunnen het deksel makkelijk openen en sluiten.

vegetables.svg

De Gaffelbox vullen

Elke dag hetzelfde eten wordt snel saai en eentonig. Met de Gaffelbox kan je voor afwisseling zorgen. Hoe je de Gaffelbox vult, kies je zelf. Wees creatief of laat je inspireren. Op Facebook en Instagram kan je zien hoe wij de Gaffelbox vullen. Gebruik #gaffelbox op sociale media zodat wij ook jullie gevulde Gaffelbox met anderen kunnen delen. 

dishwasher.svg

Makkelijk in onderhoud

De Gaffelbox bestaat uit twee delen (de buitenste schelp en de doos met vakjes in tritan materiaal). Je kan de compartimenten uit de buitenste schelp halen zodat je de Gaffelbox makkelijk kan reinigen. De schelp reinig je best met water en zeep, de doos met vakjes kan in de vaatwas (bovenste rek). De Gaffelbox is BPA- en ftalaatvrij en is geproduceerd in veilig en sterk materiaal. Bekijk zeker onze pagina met Veelgestelde vragen voor meer informatie.